Lehdistö

Autosalpa ja AutoFennica tiivistävät yhteistyötään

01.02.2011 (Tulosta)

Autosalpa Oy ja Aro-Yhtymään kuuluva AutoFennica Oy ovat sopineet Fiatin henkilö- ja hyötyajoneuvojen myynti- ja huoltotoiminnan sekä Alfa Romeon huoltotoiminnan aloitta- misesta Kotkassa helmikuusta 2011 alkaen. Autosalpa Oy:llä on Fiatin ja Alfa Romeon edustus ennestään jo Kouvolassa.

”Aloitimme Fiatin ja Alfa Romeon myynti- ja huoltotoiminnot Kouvolan toimipisteessä huhtikuussa 2010. Alku siellä on ollut lupaava”, Autosalpa Oy:n toimitusjohtaja Marjukka Sirén sanoo. ”Eurooppalaisena, tunnettuna automerkkinä Fiat sopii hyvin täydentämään merkkivalikoimaamme myös Kotkan toimipisteessä.”

”Otamme Fiatin ilomielin vastaan Kotkassa. Fiat vahvistaa valikoimaamme niin edullisempien pienempien autojen kuin hyötyajoneuvojenkin luokissa”, Kotkan toimipisteen myyntijohtaja Janne Mankki kertoo. ”Uskon, että tämä on positiivinen uutinen myös Fiat-asiakkaille Kotkan seudulla. Voimme tarjota heille jatkossa kaikki Autosalpa Oy:n palvelut, kuten sijaisauton käyttöön huollon ajaksi. Toivotammekin kaikki Fiat-asiakkaat tervetulleeksi asioimaan Kotkan Autosalpaan Muuralankujalle. Avajaisia vietetään 26.-27.2.2011.”

AutoFennica Oy:n toimitusjohtaja Simo Rosvall on mielissään yhteistyön syvenemisestä Autosalpa Oy:n kanssa: ”Sopimus Autosalpa Oy:n kanssa vahvistaa asemaamme Kymenlaakson talousalueella. Autosalpa on vahva toimija ja Fiat-edustus sekä Kouvolassa että Kotkassa tuottavat synergiaetuja, jotka parantavat palveluamme. Samalla olemme Autoportti Oy:n kanssa yhdessä päättäneet, että he lopettavat Fiat-myynnin Haminassa. Asioiden sujuva sopiminen ei aiheuta näin mitään katkoksia Fiat-asiakaspalvelussa”. Lisätietoja Autoportti Oy:stä antaa toimitusjohtaja Anssi Rinne, puh. 010 2290 801.

Autosalpa Oy

Autosalpa Oy on yksi Suomen suurimmista perheomisteista autoliikkeistä. Sen toimipisteet ovat Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Keravalla, Lahdessa ja Tampereella. Yhtiön merkkiedustuksiin kuuluvat Volvo, BMW, Renault, Dacia, Hyundai, Suzuki, Isuzu, Mazda, Fiat ja Alfa Romeo. Liikevaihto vuonna 2010 oli 104 miljoonaa euroa ja yritys työllistää lähes 200 autoalan ammattilaista.

AutoFennica Oy

AutoFennica Oy tuo maahan Fiat-, Alfa Romeo-, Lancia-, Chrysler-, Dodge- ja Jeep-autoja sekä niihin liittyviä varaosia, lisävarusteita ja tarvikkeita. Lisäksi yhtiö antaa tuotteisiin liittyvää teknistä neuvontaa ja vastaa valtuutettujen merkkihuoltojen koulutuksesta. AutoFennica on Aro-Yhtymä Oy:n omistama tytäryritys.

Fiat

Fiat S.p.A. on Italian suurin teollisuusyritys ja yksi eurooppalaisen autoteollisuuden perustajista. Muun muassa dieseltekniikan mullistanut Common Rail -yhteispaineruiskutus kehitettiin kaupalliseksi sovellukseksi Fiatin tutkimuskeskuksessa. Siihen verrattavissa oleva bensiinimoottoriuudistus, Multiair, valittiin vuoden 2010 parhaaksi uudeksi moottoriksi ja on saatavissa Fiat- ja Alfa Romeo -autoihin. Multiair lisää moottorin suorituskykyä ja vähentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä. Autoalan markkinatutkimuksiin erikoistuneen Jaton mukaan Fiat on jo nyt Euroopan puhtain merkki, kun mittarina käytetään hiilidioksidipäästöjä.

Lisätiedot   

Autosalpa Oy:

Marjukka Sirén, toimitusjohtaja            puh. 020 7799 630

Tuukka Sirén, varatoimitusjohtaja        puh. 020 7799 530

Janne Mankki, myyntijohtaja, Kotka    puh. 020 7799 658

www.autosalpa.fi

AutoFennica Oy:

Simo Rosvall, toimitusjohtaja               puh. 0400 411 378

simo.rosvall@aro.fi