Kaikki, mitä tarvitset Mopar-autoosi

17.04.2009 (Tulosta)

Chryslerin, Dodgen ja Jeepin alkuperäisvaraosia myyvän Moparin verkkosivusto on nyt avattu suomenkielisenä. Sivustolta löytyvät Mopar-varaosat ja -tarvikkeet sekä lisävarusteet, huolto-ohjeet ja vinkit auton kunnossapitämiseen. Mopar on Chrysler-yhtymän autojen alkuperäisvaraosien tavaramerkki ja lyhenne sanoista Motor and Parts.

Mopar.fi -internetsivusto on tarkoitettu kaikille Chrysler-yhtymän autoilla ajaville tai niistä kiinnostuneille. Sivustolta löytyvät tärkeimmät tiedot auton ylläpitoon ja huoltoon. Esiteltynä on Moparin laaja valikoima osia ja tarvikkeita Chrysler-yhtymän autojen varusteluun. Varsinainen löytölaari on lista erikoishinnoitelluista ”poisto-osista”, jotka myydään ennennäkemättömän edulliseen hintaan. Mopar-osilla on kahden vuoden takuu.

”Chrysler-yhtymän tuotteet kiinnostavat monia, ja nyt avattu www.mopar.fi -sivusto tarjoaa oivan tietolähteen Chrysler-, Dodge- ja Jeep-asiakkaillemme. Uusimpien tuotetarjousten lisäksi asiakas löytää sivustolta helposti lähimmän jälleenmyyjän sekä huollon. Tiedonjanoisia Chrysler-autojen harrastajia ja autourheilusta kiinnostuneita palvelee sivujen Mopar Performance-osio”, Chrysler Finlandin varaosamyynnistä vastaava Tommi Akkanen kertoo.

Linkki sivulle: http://www.mopar.fi/