Alfa Romeo- ja Fiat-huoltoasiakkaille laaja tiepalvelu veloituksetta - Autoliitto ja AutoFennica yhteistyöhön

09.06.2010 (Tulosta)

Alfa Romeon ja Fiatin maahantuoja AutoFennica tarjoaa merkkihuoltoasiakkailleen huomattavan edun 14.6.2010 alkaen. Määräaikaishuollon jälkeen asiakas saa autolleen erittäin kattavan tiepalvelun vuodeksi veloituksetta. Tiepalvelun tuottaa Autoliitto, joka on Suomen johtava liikkuvuuspalveluiden tarjoaja.

Viime syksynä Alfa Romeon ja Fiatin Suomen maahantuonnin aloittanut AutoFennica panostaa jälkimarkkinointiinsa uusin asiakaseduin. Yhtiö tarjoaa maanantaista 14.6. lähtien jokaiselle merkkihuoltoliikkeessä määräaikaishuollossa käyneelle Alfa Romeolle ja Fiatille tiepalvelun vuodeksi eteenpäin veloituksetta. Palvelu koskee myös Fiatin tavara- ja matkailuautoja.

Fiat/ Alfa Romeo huollon tiepalvelu sisältää muun muassa oman ilmaisen puhelinnumeron, josta saa palvelua ympäri vuorokauden suomeksi yli 40 Euroopan maasta, joissa palvelu on voimassa. Matkan keskeytyessä ajoneuvo joko korjataan tien päällä tai se hinataan korjaamolle. Huollon tiepalvelu kattaa myös muun muassa renkaanvaihdon rengasrikon sattuessa, polttoaineen tuonnin, sijaisauton tai muun korvaavan kuljetuksen ja tarvittaessa majoituksen sekä auton noudon korjaamolta. Kaikki palvelut ovat asiakkaalla maksuttomia.

”Tarjoamamme huollon tiepalvelu on erittäin laaja kokonaisuus, joka kattaa niin teknisestä viasta kuin omasta huolimattomuudesta johtuvat matkan keskeytykset. Haluamme tarjota merkkihuoltoasiakkaillemme lisäarvoa, ja uskomme tämän parantavan niin asiakastyytyväisyyttä kuin merkkiuskollisuutta entisestään”, osastopäällikkö Osmo Hagelberg AutoFennicasta toteaa.

”Olemme iloisia, että AutoFennica on päättänyt nostaa huoltoasiakkaidensa palvelun uudelle tasolle. Matka keskeytyy harvoin, mutta kohdalle osuessa se on aina ikävä yllätys. Huollon tiepalvelu tarjoaa autoilijalle turvaa ja ennen kaikkea varmuuden siitä, että matka pääsee aina jatkumaan”, huollon tiepalvelun tuottavan Autoliiton Assistance-päällikkö Jonne Luomala sanoo.

Autoliitto on Suomen johtava liikkuvuuspalveluiden tuottaja. Oman AL-turva -jäsenyytensä lisäksi Autoliitto tuottaa liikkuvuuspalvelut yli 20 automerkille sekä muun muassa usealle rahoitusyhtiölle ja yksittäiselle autoliikkeelle.