Aro-Yhtymä Oy ja Itella Information Oy ovat sopineet taloushallintoa koskevasta yhteistyöstä

21.06.2012 (Tulosta)

Aro-Yhtymä Oy ja Itella Information Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä osa Aro-Yhtymän taloushallinnon palveluista siirtyi talousprosessien ulkoistuksiin erikoistuneelle Itella Informaatiolle 5.6.2012.

Yhteistyö toteutettiin liiketoimintakaupalla, jossa seitsemän talousammattilaista siirtyi Itella Informaation Alligator-palveluihin vanhoina työntekijöinä.

”Kumppanuus Itellan kanssa takaa taloushallinnon tehokkaan resursoinnin työkuormituksen kausivaihteluissa vuosi- ja sairauslomien aikana. Samalla pääsemme hyödyntämään Itellan nykyaikaisia järjestelmiä”, toteaa Aro-Yhtymän talousjohtaja Henrik Nyman ja jatkaa: ”Ratkaisun avulla saamme keinoja tehostaa talousraportointia ja selkeyttää toimintatapoja.”

”Aro-Yhtymä etsi pitkäaikaista kumppanuutta ja talousprosessit laajasti hallitsevaa yhteistyötahoa. Olemme todella iloisia asiakkaamme valittua meidät. Yritys voi nyt paremmin keskittyä ydinosaamiseensa”, liiketoimintajajohtaja Petteri Heikinheimo Itella Informaatiosta kertoo.

Itella Informaation Alligator alkaa hoitaa Aro-Yhtymän lukuisia eri talousprosesseja kuten osto- ja myyntireskontria, maksujen kierrätystä sekä pääkirjanpitoa.

Talousprosessien ulkoistaminen on tutkimusten mukaan yhä suositumpaa niin Suomessa kuin muualla Euroopassakin.

Aro-Yhtymä Oy on suomalainen perheyritys ja maamme merkittävimpiä autoalan toimijoita. Konserniin kuuluvat Aro-Yhtymä Oy:n sataprosenttisesti omistamat AutoFennica Oy, Autokeskus Oy, Aro Parts Logistics Oy ja Aro Vehicle Logistics Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2011 oli 295 miljoonaa euroa, ja konserni työllistää noin 550 henkilöä. Lisätietoja www.aro.fi.

Itella Informaatio parantaa asiakkaidensa kannattavuutta tarjoamalla taloushallinnon prosesseja palveluna sekä kassavirtojen automatisointiratkaisuja: ostotilauksesta maksamiseen, myyntitilauksesta saapuvan rahavirran hallintaan sekä koko laskentatoimen ja palkkahallinnon. Suurten volyymien mittakaavaedut, automatisoidut prosessit ja parhaat käytännöt takaavat, että asiakkaidemme taloushallintoa hoidetaan tehokkaasti ja joustavasti. Itella Informaatio toimii 11 Euroopan maassa yli 2200 ammattilaisen voimin. Vuonna 2011 liikevaihto oli 273,7 miljoonaa euroa. Itella Informaatio-liiketoimintaryhmä kuuluu Itella-konserniin. Lisätietoja www.itella.com.