Uutisarkisto

Dodgeja huippuedullisesti

12.02.2009 (Tulosta)

Nyt on oikea aika hankkia erittäin hyvin varusteltu Dodge Avenger tai Nitro. Rajun markkinointikampanjan osana tarjotaan nyt maassa olevat Dodge Avenger 2.7 V6 SXT- ja Dodge Nitro 2.8 CRD SXT -autot erittäin edulliseen hintaan.

Englanninkielisen ” Value for Money” -sanonnan mukaan näiden autojen kohdalla asiakas todellakin saa arvoa rahalleen. Erittäin runsaasti varusteltu ja voimakkaalla V6-bensiinimoottorilla varustettu Avenger tarjoaa ylellistä matkustusmukavuutta ja hyvät ajo-ominaisuudet luotettavan neliovisen sedanin muodossa. Väkevällä 2,8-litraisella dieselmoottorilla varustettu Nitro soveltuu mainiosti urbaaniin katukuvaan ja myös huonompikuntoisille teille nelivetonsa avittamana.

Hinnanmuutokset

Dodge Avenger 2.7 SXT automaatin uusi hinta on 24 990 euroa. Toisin sanoen erittäin täydellisesti varustellun, vahvalla moottorilla varustetun auton hinta on samaa tasoa tai jopa alhaisempi kuin samankokoisten eurooppalaisten perusmallien. Avengerin SXT -varusteluun kuuluvat muun muassa monipuolinen ajotietokone, automaatti-ilmastointi, nahkaverhoilu, radio/CD/MP3/DVD -soitin aux-liitännällä, sähkösäätöinen kuljettajanistuin, 17 tuuman kevytmetallivanteet, rengaspainetunnistin ja vakionopeudensäädin.

Toisena mallisarjana ovat väkivahvat ja monikäyttöiset Dodge Nitrot. Niiden keulalla on 2,8-litrainen dieselmoottori, jonka ansiosta kulutus on auton kokoon ja suorituskykyyn nähden kohtuullisella tasolla. Nyt takavetoisen Nitro 2.8 CRD SE:n hinta on 29 990 euroa. Toisena vaihtoehtona on vielä paremmin varusteltu, nelivetoinen ja automaattivaihteinen Nitro 2.8 CRD SXT, jonka uusi hinta on 35 990 euroa. Kummassakin on vakiona erittäin kattava turva- ja mukavuusvarustus. Lisäksi SXT:ssä vakiovarustukseen kuuluvat muun muassa 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, Load 'n GO –tavaratilan pohjalevy, rengaspainemonitori, sähkösäätöinen kuljettajanistuin, peruutustutka ja varashälytin.

Kampanja koskee ainoastaan tällä hetkellä varastossa olevia autoja.

Tutustu mallistoon: www.dodge.fi