Uutisarkisto

Dodgelta erikoisvarusteltuja ja -hintaisia 2.0 CRD Calibereita

01.04.2009 (Tulosta)

Dodge tuo Suomen markkinoille erän dieselmoottorilla varustettuja, erikoisvarusteltuja Caliber-malleja. Caliber on nyt todella houkutteleva vaihtoehto taloudellista perheautoa etsiville.

Dodgen käytännöllinen perheauto Caliber tarjoaa tilaa ja suorituskykyä katu-uskottavassa paketissa. Caliberin ärhäkän ulkomuodon sisään kätkeytyvät järkevät tilat viidelle aikuiselle sekä 524 litran tavaratila, joka on helposti laajennettavissa takaistuinten selkänojat kaatamalla.

Nyt Dodge tuo Caliberista markkinoille kaksi erikoisvarusteltua versiota nimeltään Sport ja Business. Molempien voimanlähteenä on tehokas ja taloudellinen kaksilitrainen CRD-dieselmoottori, jonka suurin teho on 103 kW (140 hv) ja vääntömomentti 310 Nm/2500 r/min. Caliber kiihtyy dieselmoottorin voimin nollasta sadan kilometrin tuntivauhtiin ripeästi 9,3 sekunnissa yhdistetyn polttoaineenkulutuksen jäädessä 6,1 litraan sadalla kilometrillä.

Caliber CRD Sportin hinta on vajaat 23 300 euroa ja Business-mallin hinta jää alle 22 500 euroon. Molempien versioiden hinta on reilusti (noin 2700 ja 3500 euroa) SXT-varustetasoa alempi kattavasta vakiovarustelusta huolimatta. Dodge Caliber CRD Business sisältää muun muassa 17 tuuman kevytmetallivanteet, yhdeksän kaiuttimen äänentoistojärjestelmän CD-soittimella sekä rengaspainemonitorin.

Sport-tason varusteissa on mallimerkinnän mukaisesti urheilullisuutta Sport Appearance -paketin myötä. Siihen sisältyvät muun muassa 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, korinvärinen maski ja mattamusta B-pilari. Sisätiloissa Sport-varustetason erottaa heti puna-mustasta verhoilusta sekä punaisesta keskikonsolin ja vaihdekaavion koristelusta. Matkustajat pääsevät nauttimaan kuuden CD:n vaihtajalla varustetusta MP3-tiedostoja soittavasta audiojärjestelmästä, jonka äänet välittyvät matkustamoon yhdeksän kaiuttimen kautta. Jo SXT-varustetasossa olevat varusteet, kuten ajotietokone, ESP-ajonvakautus, ohjauspyörän audiosäätimet ja vakionopeudensäädin kuuluvat myös Sportin vakioihin.

Lisätietoja: www.dodge.fi