Uutisarkisto

Autokeskus Oy BMW Tikkurila - uusi BMW-autotalo pääkaupunkiseudulla

20.08.2010 (Tulosta)

Autokeskus Oy ja Oy BMW Suomi Ab sopivat BMW -jälleenmyynnin aloittamisesta Vantaalla toukokuussa 2010. Kesän aikana Autokeskuksen Tikkurilan toimipiste on kokenut suuren muodonmuutoksen palvellakseen pääkaupunkiseudun BMW-asiakkaita merkin edellyttämällä laadulla ja BMW:lle ominaisissa tyylikkäissä tiloissa.

Nyt avattavassa Tikkurilan BMW-autotalossa on automyynti, huolto- ja varaosapalvelut sekä jo aiemmin toimipisteessä toimineet vauriokorjauspalvelu ja vaihtoautomyynti. Tikkurilan toimipisteessä on myynnissä myös BMW Premium Selection –vaihtoautoja, joihin on tehty kattava 72 kohdan tarkastus. Tämän vuoksi ostaja saa autoon 24 kuukauden takuun ja muita merkittäviä etuja.

Kesän aikana Autokeskus ja BMW Suomi ovat kouluttaneet kokeneen henkilökunnan BMW-maailman yksityiskohtiin, jotta nykyisten ja tulevien BMW-asiakkaiden kaikki autoiluun liittyvät asiat saadaan käsiteltyä vankalla ammattitaidolla ja merkin edellyttämillä toimintatavoilla. Autokeskuksen BMW-tiimissä on mukana luonnollisesti myös BMW-ammattilaisia, joilla on merkistä monen vuoden kokemus.

Uuden Tikkurilan BMW-myymälän avajaiset lauantaina 28.8. klo 10-16 ja sunnuntaina 29.8. klo 11-15.

Osoite: Autokeskus Oy BMW Tikkurila, Aamuruskontie 6, 00750 Helsinki

Lue koko lehdistötiedote täältä.