Uutisarkisto

Fiat Doblò Van on Vuoden tavara-auto 2011

22.09.2010 (Tulosta)

Uusi Fiat Doblò on valittu Vuoden tavara-autoksi 2011. Voittajan valitsi 24:stä tavara-autoihin erikoistuneesta autotoimittajasta koostuva, ja yhtä montaa eri maata edustava raati. Tuomaristo pisteytti Doblòn 128 pisteen arvoiseksi kaikkiaan 168 mahdollisesta pisteestä. Palkinto luovutettiin parhaillaan käynnissä olevassa Hannoverin autonäyttelyssä.

Tuomariston puheenjohtaja Pieter Wieman  kertoi Doblòn vakuuttaneen tuomariston etenkin lukuisten erilaisten variaatioidensa ansiosta. Wiemanin mukaan yksikään toinen saman kokoluokan tavara-auto ei muunnu yhtä moneksi eri variantiksi. Lisäksi tuomaristoon teki vaikutuksen Doblòn laaja moottorivalikoima, sen tarjoamat hyvät ajo-ominaisuudet sekä erinomainen matkustusmukavuus.

Fiat Professional -tavara-autojen johtaja Lorenzo Sistino on luonnollisesti ilahtunut, muttei niinkään yllättynyt Doblòn valinnasta: ”Doblò oli hyvin innovatiivinen tuote heti alkumetreiltä lähtien. Se tarjoaa asiakkaille runsaasti valinnanvaraa, alhaiset päästöarvot sekä luokkansa edistyksellisintä teknologiaa. Doblòn valinta on paitsi tunnustus sen innovatiivisuudesta, myöskin osoitus siitä miten hyvin Fiat pystyy vastaamaan asiakkaiden muuttuviin vaatimuksiin.”

Fiat on ainoa autonvalmistaja, joka on voittanut arvostetun Vuoden tavara-auto -palkinnon jo viisi kertaa.

Fiat Doblò van – luokkansa monipuolisin tavara-auto

Fiat Doblò tarjoaa erinomaisen kuljetuskapasiteetin sekä luokkaansa suuremman kantavuuden sen kompakteista ulkomitoista huolimatta. Doblò on erinomainen kumppani mitä erilaisimpiin tarpeisiin - useiden eri korityyppien ja muunneltavuuden ansiosta Doblò muuntuu lukuisiksi eri versioiksi. Doblò on myös vähäkulutuksinen, sekä tietenkin ympäristöystävällinen.

Täysin uudelle alustalle rakentuva Doblò pursuaa luokkansa johtavia ominaisuuksia: sen sisätilat ovat 2,17 m pitkät, pyöräkoteloiden väli on 1,23 m, tilavuus suurimmillaan jopa 4,6 m3, kantavuus suurimmillaan 1010 kg, yhdistetty kulutus alkaen 4,8 l/100km ja CO2-päästöt alkaen 126 g/km.

Suomessa Fiat Doblò on saatavana kuutena erilaisena tavara-autoversiona: lyhyellä ja pitkällä akselivälillä (maxi), viisipaikkaisena combi-mallina lyhyellä ja pitkällä akselivälillä sekä kahtena erilaisena alustaversiona.

Hinnat alkaen 19 991,94€.