Uutisarkisto

Autokeskukselle Peugeot-jälleenmyynti Vantaalla, Tampereella ja Turussa

25.01.2011 (Tulosta)

Maan Auto Oy ja Autokeskus Oy ovat sopineet Peugeot-jälleenmyynnin aloittamisesta kevään 2011 aikana Vantaalla, Turussa ja Tampereella. Autokeskus käynnistää Peugeot-myyntipalvelut jo huhtikuun 2011 alussa, jolloin Suomen markkinoille lanseerataan uusi Peugeot 508 -mallisto.

Vantaan toimipisteen toiminta käynnistyy alkuvaiheessa Autokeskuksen Tikkurilassa sijaitsevassa autotalossa, josta toiminta siirretään vuoden 2012 alussa Autokeskuksen täysin uuteen Peugeot-automyymälään Vantaan Veromiehen alueelle vuodenvaihteessa valmistuvaan autotaloon.

Tavoitteenamme on vahvistaa Peugeotin markkina-asemaa ja parantaa Peugeot-asiakaspalveluja merkittävästi lähivuosien aikana. Nyt toteutettavat muutokset jälleenmyyjäverkostossamme ovat tärkeä osa näiden tavoitteiden toteuttamisessa. Uskomme Autokeskuksen ammattitaidon, asenteen ja palvelukonseptin mahdollistavan alan huippua edustavan asiakaspalvelun Peugeot-asiakkaille,” Maan Auto Oy:n toimitusjohtaja Vesa Tikka toteaa.

Olemme erittäin iloisia, että yhteistyömme Maan Auton kanssa alkaa Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Peugeotin myötä Autokeskus tarjoaa asiakkaille entistä monipuolisemman tuotevalikoiman, joka kattaa erinomaisesti eri auto- ja asiakasryhmät,” Autokeskus Oy:n toimitusjohtaja Pekka Ryynälä perustelee.

Lisätietoja:

Autokeskus Oy, toimitusjohtaja Pekka Ryynälä, 0400 505 875, pekka.ryynala@autokeskus.fi
Maan Auto Oy, toimitusjohtaja Vesa Tikka, 0400 125 555, vesa.tikka@peugeot.fi

Autokeskus Oy on osa Aro-Yhtymä-konsernia, joka on suomalainen perheyritys ja maamme merkittävimpiä autoalan toimijoita. Autokeskus Oy:n liikevaihto vuonna 2010 oli noin 220 miljoonaa euroa Autokeskuksella on yhteensä 8 autotaloa pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Turussa. Autokeskuksen merkkivalikoimaan kuuluu Peugeotin lisäksi Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, BMW, Jeep, MINI ja Nissan.

Peugeot juhli 200-vuotissyntymäpäiviään ennätysmyynnillä, vuonna 2010 Peugeot-autoja myytiin 2.142.000 kappaletta. Henkilö- ja tavara-autojen myynti kasvoi edellisvuodesta 16,3 prosenttia. Peugeot oli jo toisena vuonna peräkkäin maailman myydyin ranskalainen automerkki ja vuonna 2010 Euroopan neljänneksi myydyin automerkki (henkilö- ja tavara-autot) 7,6 prosentin markkinaosuudella.

Vuonna 1945 perustettu Maan Auto Oy on Veho Group Oy Ab:n tytäryhtiö.