Uutisarkisto

Fiat Freemont tulee Suomen markkinoille vuoden 2012 alussa

05.09.2011 (Tulosta)

Fiat Freemont on ensimmäinen Fiat, joka on tuotettu yhteistyössä Chrysler Groupin kanssa. Tilaa, ajomukavuutta ja turvallisuutta tarjoavasta autosta esitellään Frankfurt Motor Show'ssa myös uusi nelivetomalli Fiat Freemont AWD.

Keväällä 2011 Genevessä esitelty Fiat Freemont vastaa perheiden ja tilaa tarvitsevien tarpeisiin arkena ja vapaa-ajalla. Turvallinen ja tilava uutuus on saanut perinnökseen amerikkalaisen mukavuuden ja italialaisen viimeistelyn.

Fiat Freemont on mukava ja turvallinen

Fiat Freemont on saatavissa viisi- tai seitsemänpaikkaisena.  Seitsemänpaikkaisessa versiossa kolmas istuinrivi on tilava ja helposti käytettävissä, koska takaovet avautuvat 90 astetta. Kolmannen rivin istuimet voi laskea helposti alas, jolloin saadaan tasainen lisä tavaratilaan. Toisella rivillä istuimet on asennettu hieman korkeammalle kuin ensimmäisellä rivillä, ja kolmas jälleen hieman korkeammalle, jotta näkyvyyttä ja mukavuutta riittää kaikille matkustajille.

Ajoasento on korkea ja istuimet tilavat ja ergonomiset. Säilytystilojen kokonaiskapasiteetti on 1461 litraa (vastaten 10 matkalaukkua). Autossa on yli 20 erillistä säilytystilaa.

Fiat Freemontin valikoimaan kuuluu aluksi etuvetoiset versiot, ja myöhemmin tuotantoon tulevat myös nelivetoversiot. Voimakasta 3,6 litran Chrysler Group Pentastar -moottoria lukuun ottamatta kaikki voimanlähteet on kehittänyt ja tuottanut Fiat Powertrain Technologies.

Kolme luonteikasta viimeistelyä

Freemont, Urban ja All Included tarjoavat kullekin henkilökohtaisia erityistarpeita vastaavan vaihtoehdon. Freemont-viimeistelyssä on vakiona radio-, CD - ja MP3-mediajärjestelmä 4,3 tuuman kosketusnäytöllä, ajotietokone, ilmastointi, ohjauspyörän säätimet, 17 tuuman kevytmetallivanteet, sumuvalot, vakionopeussäädin, rengaspaineen valvontajärjestelmä, avaimeton käynnistys, lasten korokeistuimet ja Isofix -kiinnikejärjestelmä (korokeistuimet 7-paikkaisessa versiossa) sekä varashälytin.

Urban-varustelu on edellistä runsaampi ja lisää mukavuutta ja käytännöllisyyttä etenkin kaupunkiajossa. Mukana on Bluetooth, ajovalojen hämärätunnistin, automaattinen ilmastointi, nahkapäällysteinen ratti ja vaihdekepin nuppi, pysäköintitutka, kattokaiteet, sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin, sähköisesti taittuvat taustapeilit sekä tummennetut takaikkunat.

Uusi huippuversio All Included tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia, kuten nahkasisustuksen, 19 tuuman kevytmetallivanteet, satelliittinavigaattorin, 8,4 tuuman kosketusnäytön, peruutuskameran ja kromipäällystetyt kattokaiteet.

Fiat Freemontin myynti Euroopassa on lähtenyt hyvin käyntiin. Suomessa Fiat Freemont esitellään tammikuussa 2012.

Tarkempia tietoja löydät lehdistötiedotteesta.