Uutisarkisto

Multicenter yhdistää auton katsastus-, huolto- ja varaosapalvelut

04.12.2012 (Tulosta)

Itäharjun Munkkionkujalle on noussut uusi autoilijoiden palvelukeskus, Multicenter, jonne on yhdistetty huolto-, katsastus- ja varaosapalvelut saman katon alle. Autokeskus, K1 Katsastajat ja Fixus täydentävät toisiaan, jolloin auton kunnossapitoon liittyvät asiat hoituvat helposti ja vaivattomasti yhdessä osoitteessa.

”Multicenterissä Autokeskuksen huoltotoiminnot ovat lähempänä Turun itäpuolen asiakkaita kuin Raision toimipaikastamme käsin”, Autokeskus Oy:n jälkimarkkinointijohtaja Ari Koskinen kertoo sijainnin valinnasta. ”Usein nimenomaan auton huolto halutaan hoitaa mahdollisimman vähällä vaivalla ja ajalla. Kun samasta paikasta löytyvät myös Fixus-ketjun varaosapalvelut ja K1 Katsastajat, asiakas tietää saavansa autonsa kuntoon nopeasti ja vaivattomasti.”

Katsastuksessa autoista yleensä noin neljäsosa joko hylätään tai niille annetaan huomautus. Tyypillisimmät katsastuksessa havaitut viat ovat jarruissa. Usein havaitaan puutteita myös esimerkiksi iskunvaimentimissa. Multicenterin Fixus on sitoutunut kehittämään omaa varastoaan niin, että katsastuksen seulaan jääneille osille löytyisi korvaaja saman tien.

”Jos katsastuksessa ilmenee puutteita, autoilija voi hyödyntää Autokeskuksen monimerkkiosaamista ja saman tien sopia autolleen huoltoajan. Moni haluaa myös toimia ennakoivasti ja varmistaa auton kunnon ennen katsastusta. Silloin voi aikatauluttaa Multicenterin Autokeskuksessa huollon ja K1:ssä katsastuksen jouhevasti samalle päivälle. Näin voi välttää yllätykset ja helpottaa omaa kalenterinhallintaansa”, Ari Koskinen sanoo.

Monipuolista hoivaa autolle

Multicenterissä sijaitseva Autokeskus Oy Turku tarjoaa Alfa Romeo -, Chrysler-, Dodge-, Fiat-, Jeep-, Nissan- ja Peugeot -merkkihuollon palvelut sekä lisäksi huolto- ja rengaspalvelut kaikille automerkeille. Mekaanikkojen laaja osaaminen varmistetaan yleisen ammattiosaamisen ylläpidon ohella maahantuojien merkkikohtaisella koulutuksella.

Lisäksi Autokeskuksessa vaihdetaan tuulilaseja kaikkiin automerkkeihin sekä korjataan myös tuulilasin kiveniskeymät.


Toiminta käynnistyy 17.12.2012, Munkkionkuja 1, Itäharju