Uutisarkisto

Fiat 500L:n myynti käynnistyy valtakunnallisella viikonloppunäyttelyllä

13.03.2013 (Tulosta)

Vuoden viiLeimmän autouutuuden, yllättävän ison Fiat 500L:n myynti Suomessa käynnistyy valtakunnallisella viikonloppunäyttelyllä 16. - 17.3.  

Euroopan markkinoilta Fiat 500L on jo ehtinyt kaapata luokastaan (B-segmentin tila-auto) noin 15 prosentin markkinaosuuden, vaikka myynti kaikilla markkina-alueilla ei ole edes ehtinyt alkaa vielä.  

Hyvän vastaanoton saanut auto on herättänyt kiinnostusta myös Suomen markkinoilla, ja ensimmäiset yksilöt onkin myyty jo ennen varsinaisen myynnin aloittamista.  

Uutuus yhdistää onnistuneesti design-ikoni Fiat 500:n ainutlaatuisen muotoilun ja 2000-luvun modernin teknologian. Fiat 500L kätkee tyylikään kuorensa alle tila-auton väljyyden ja matkustusmukavuuden – pysäköitävyyden ollessa edelleen yhtä helppoa kuin kompaktilla kaupunkiautolla.  

TiLava ja muunneLtava  

4,15 metriä pitkän Fiat 500L:n kyytiin mahtuu helposti viisi aikuista ja viisi matkalaukkua – matkustusmukavuudesta tinkimättä. 500L tarjoaakin luokkansa suurimman, 3,17 m3:n kokoisen matkustamon tehden näin matkustamisesta mukavan vapaata. Matkustusmukavuuden viimeistelevät pitkittäissuunnassa siirrettävissä olevat takaistuimet ja selkänojan kallistusmahdollisuus.  

Käytännöllisesti jaoteltavissa oleva tavaratila vetää 400l, ja tarvittaessa sitä voi myös laajentaa Fold&Tumble-toiminnon avulla helposti erikseen taittuvien istuinten ansiosta. Pitkienkin esineiden kuljettaminen onnistuu helposti taittuvan etuistuimen ansiosta.  

TaLoudellinen  

Fiat on ollut jo pitkään edelläkävijä ympäristöystävällisten ajoneuvojen kehittämisessä, eikä Fiat 500L tee poikkeusta tässä suhteessa. 500L on kevyt auto – niin käyttäjälleen, kuin ympäristöllekin.  

Moottorivalikoimaan kuuluu jo muista Fiat-malleista tuttu 1,4-litrainen bensiinimoottori, joka tuottaa 95 hevosvoimaa 6000 kierroksella minuutissa. Moottori erottuu edukseen erityisen korkean tilavuushyötysuhteen ansiosta, mikä tekee ajosta tasaista ja miellyttävää, samalla kun polttoaineen kulutus pysyy alhaisena.  

Moottorivalikoima täydentyy vuoden 2013 aikana myös innovatiivisella TwinAir-moottorilla sekä dieselmoottorilla.  

VaLoisa  

Fiat 500L:n suuret ikkunat ja luokkansa suurin lasikatto tekevät siitä erityisen valoisan auton – ajaminen on nautittavaa ja pysäköiminen helppoa.  

1,5 m2 suuri lasikatto on saatavana joko kiinteänä, tai avattavana kattoikkunaversiona.  

TurvaLLinen  

500L on varustettu kaikilla moderneilla, niin aktiivisilla kuin passiivisillakin turvavarusteilla. Euro NCAP -törmäystestissä se saavutti täyden viiden tähden tuloksen.  

Fiat 500L alk. 19 992,26€  

Fiat-palveluverkosto  

www.fiat500l.fi   

www.facebook.com/fiatfinland