Uutisarkisto

Fiat 500 Summer Edition tuo hymyn huulille

16.05.2013 (Tulosta)

Fiat 500 on aidosti moderni retroauto, joka jatkaa Fiatin pitkää historiaa trendikkään pikkuauton luojana – juontaahan se juurensa suoraan 1930-luvun sympaattisesta Topolinosta, joka oli aikansa suosituin pikkuauto ja jota myytiin yhteensä yli puoli miljoonaa kappaletta.

Uutta, vuotta 2007 lanseerattua Fiat 500 -mallia myydään yli 80 maassa ympäri maailman, ja sitä on valmistettu jo yli miljoona kappaletta.

Niin yleisön kuin kriitikoiden sydämet valloittanut auto on palkittu yli 40 kansainvälisellä palkinnolla, mm. himoitulla ”Vuoden auto” -tittelillä vuonna 2008.

Suomessa Fiat 500 on saatavilla Pop-, Color Therapy- tai Lounge-varustetasolla. Moottorivalikoimaan kuuluu 1,2- ja 1,4-litraisten bensiinimoottorien ohella myös edistyksellinen 0,9-litrainen TwinAir-moottori, joka tuottaa 85 hevosvoimaa ja jonka CO2-päästöt ovat ainoastaan 90g/km.

Kesän kunniaksi Fiat 500 -mallisto täydentyy Summer Edition -erikoismallilla. Pop-varustelutasoon pohjautuvat Summer Edition -mallit ovat kaikki väriltään valkoisia, ja normaalin Pop-varustelun lisäksi niissä on lasinen kattoluukku, 15-tuumaiset 5-puolaiset Sport-alumiinivanteet, kuljettajan istuimen korkeussäätö, matkustajan istuimen tavaralokero sekä lehtitasku etuistuimen selkänojassa.

Erikoismallin pellin alla hyrrää 1,2-litrainen Start&Stop-toiminnolla varustettu bensiinimoottori.

Kauniin kuoren ja runsaan varustelun lisäksi Fiat 500 Summer Edition tarjoaa myös viiden tähden turvallisuuden: Vakiona olevat ESP-ajonhallintajärjestelmä ja seitsemän turvatyynyä, mukaan lukien sivuturvaverhot ja kuljettajan polviturvatyyny, varmistavat sen, että matka taittuu turvallisissa merkeissä. Euro NCAP -törmäystestissä Fiat 500 saavutti täydet viisi tähteä.

Summer Edition -autoja on rajoitettu erä. Saatavilla Fiat-jälleenmyyjiltä kautta maan.

Fiat 500 -mallisto alk. 14 988€

Fiat 500 Summer Edition 15 390€

www.fiat.fi

www.facebook.com/fiatfinland