Uutisarkisto

HUB logistics Finland Oy ostaa Aro Parts Logistics Oy:n liiketoiminnan

13.04.2016 (Tulosta)

HUB logistics Finland Oy ja Aro Parts Logistics Oy ovat tehneet sopimuksen, jonka myötä Aro Parts Logistics Oy:n liiketoiminta siirtyy HUB logistics Finland Oy:lle 1.5.2016 alkaen. Aro Parts Logisticsin työntekijät siirtyvät HUB logistics Finland Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Sopimuksen myötä siirtyy myös Aro Parts Logistics Oy:n toimintaan liittyvä käyttöomaisuus. Liiketoiminta säilyy nykyisissä tiloissa Konalassa kunnes HUB logistics Finlandin Vantaan uusi logistiikkakeskus valmistuu. Arvioitu ajankohta muutolle on alkuvuosi 2017.

-"Tarve etsiä logistiikkaan erikoistunut yritys syntyi Aro-Yhtymä –konsernin strategiasta keskittää jatkossa toimintojaan autokaupan alan vähittäismyyntiin. Halusimme vahvan osaajan jatkamaan Aro Parts Logisticsin logistiikkapalveluja. Meillä on lähtökohtaisesti erittäin tärkeää, että asiakkaidemme logistiikka toimii jatkossakin tehokkaasti ja vastaa asiakkaidemme liiketoimintojen tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. HUB logistics on erikoisosaaja sisälogistiikan tehostamisessa ja varastointiin sekä tilaus-toimitusketjuun liittyvissä prosesseissa. Halusimme löytää logistiikkaan erikoistuneen toimijan, jolla on vahva ammattitaito sekä näyttöä erilaisten asiakasyritysten logistiikan hoitamisesta ja kokonaisvaltaisesta kehittämisestä,” Aro Parts Logisticsin toimitusjohtaja Johanna Seesaro kertoo.

- ”Alkava yhteistyö tukee täydellisesti HUB logisticsin kasvu- ja kehitysstrategiaa, sekä mahdollistaa entistä parempien synergiaetujen tavoittelun myös muiden asiakkaiden palvelemiseksi. Aro Parts Logisticsin henkilöstön kokemus, ammattitaito, halu kehittää toimintaa, minimoida virheet ja palvella asiakkaita sopivat täydellisesti HUB logisticsin yrityskulttuuriin. Materiaalilogistiikan kehittäminen ja liiketoiminnan kasvattaminen ovat mielenkiintoisia haasteita, joissa tulemme onnistumaan osaamisen yhdistämisellä”, HUB logistics Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Jumppanen iloitsee.

Vuonna 1992 perustettu HUB logistics Finland Oy on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. HUB logistics Finland on alansa edelläkävijä sekä LOGY:n valitsema vuoden logistiikkayritys 2016. Yhtiön asiakkaina ovat mm.auto- ja konepajateollisuus, kaupanala, ICT ja julkishallinto, joille yhtiö tarjoaa toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUB logistics Finland Oy:n liikevaihto on 36 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 500 ihmistä. Liiketoimintakaupan myötä Aro Parts Logistics luopuu logistiikkaliiketoiminnastaan, joka näin siirtyy osaksi HUB logistics Finland Oy:tä. HUB logistics Finland on sitoutunut varmistamaan, ettei liiketoimintakauppa aiheuta palvelukatkoksia ja että toiminta jatkuu siirtymävaiheessa keskeytyksittä.