Avoimet työpaikat Autokeskus Oy:ssä

Autokeskuksen työpaikkojen tarkemmat kuvaukset ja hakulomakkeet löydät Autokeskuksen sivuilta.Yli kuusisataa autoalan ja bitumituotteiden ammattilaista

Aro-Yhtymä-konserni toimii autojen vähittäiskaupassa ja huollossa sekä bitumituotteiden valmistuksessa.

Arvomme ovat tyytyväinen asiakas, toiminnan laatu, toistemme arvostaminen ja kannattavuus. Arvojemme mukaisesti kehitämme toimintaamme ja huolehdimme henkilöstöstämme. Yhteistyö on tapamme tehdä työtä.

Aro-Yhtymä Oy ja Autokeskus Oy ovat tupakoimattomia työpaikkoja. Se merkitsee sitä, että henkilökunnan tupakointi työpaikalla ja työaikana on kiellettyä.

Avoimet tehtävät

Kehityspäällikkö (HR ja laatu)

Kehityspäällikkönä sinua odottaa vastuullinen ja monipuolinen rooli osana pientä HR-yksikköä. Tehtävänkuvasi muodostuu osaamisen kehittämiseen ja koulutuksiin liittyvistä työtehtävistä sekä rekrytointi- ja perehdytysprosessien ja käytäntöjen kehittämisestä ja toteuttamisesta. Vastaat myös tietyistä HR-rutiineista, kuten henkilöstötutkimuksista ja henkilöstösuunnitelmista. Keskeisenä tehtäväalueenasi on Autokeskuksen laatuohjelmasta vastaaminen.

Tehtävän täyttämisessä meitä auttaa Experis TM. Lue lisää ja lähetä hakemuksesi.

Avoin hakemus

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen. Otamme sen huomioon, kun toiveitasi ja taustaasi vastaavia tehtäviä tukee hakuun. Jätä hakemus täältä.