Frontpage

Arvostamme toisiamme

Aro-Yhtymän arvoihin kuuluu toistemme arvostaminen. Arvostaminen ilmenee avoimen vuorovaikutuksen tukemisena ja edistämisenä, erilaisuuden hyväksymisenä ja hyödyntämisenä sekä välittämisenä toinen toisistamme.

Työntekijöitä konsernissa on noin viisi ja puoli sataa - muun muassa mekaanikkoja, auto-, varaosa- ja huoltomyyjiä, myyntisihteereitä ja taloushallinnon ammattilaisia.

Aro-Yhtymä Oy:n toimitilat sijaitsevat Helsingin Konalassa, ja Autokeskuksella on toimipaikat pääkaupunkiseudulla Helsingissä Konalassa, Espoossa Olarissa ja Vantaalla Airportissa sekä lisäksi Raisiossa, Turussa, Tampereella ja Hämeenlinnassa. Suurin osa henkilöstöstämme on Autokeskus Oy:n palveluksessa.

Huolehdimme työhyvinvoinnista

Konserni tarjoaa vakituiselle henkilöstölleen kattavan, lakisääteistä laajemman, työterveyshuollon sekä sairauskuluvakuutuksen. Työterveyshuollossa kehitämme etenkin ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa sekä henkilöstömme työkyvyn varhaista tukemista. Siihen liittyen työterveyshuoltomme kutsuu koko henkilöstön säännöllisiin terveystarkastuksiin ja työnantaja kustantaa fysikaalista hoitoa tietyin edellytyksin.

Hyvinvointia edistävät myös tuetut liikuntapalvelut. Harrastuspiirien kautta työnantaja tarjoaa muun muassa sählyvuoroja. Yksilöllisten liikuntaharrastusten tukemiseen olemme ottaneet käyttöön sähköisen ePassin.

Kilpailukykyisiä etuja

Henkilöstöllemme on tarjolla niin ostoetuja kuin yhteisiä tilaisuuksiakin. Ostoedut koskevat sekä Autokeskuksen että Katepalin tuotteita.

Henkilöstötilaisuuksistamme mieleenpainuvimpia ovat perinteiset työntekijöidemme pienimmille perheenjäsenille suunnatut joulujuhlat. Perheen ja työn yhteensovittamista edistämme myös tarjoamalla kaikille työntekijöillemme mahdollisuuden työnantajan kustantamaan lastenhoitoapuun pienten lasten sairastuessa.