Jo miljoona Fiat Doblòa!

25.08.2010 (Tulosta)

Vuonna 2000 lanseerattu Fiat Doblò oli välittömästi menestys sekä tavara-autona että henkilöiden kuljetukseen tarkoitettuna tila-autona.

Nyt Tofaşin tehtaalla Turkin Bursassa on valmistettu jo miljoona Fiat Doblò -autoa.

Miljoonas tuotantolinjalta ulos rullannut yksilö oli Turkin markkinoille valmistettu, Turkish Coffee -sävyinen Doblò. Sen valmistumista seurasivat mm. tehtaan johtaja Ali Pandir sekä Turkin kauppa- ja teollisuusministeri Nihat Ergün. Juhlalliseen tapahtumaan osallistui myös tehtaan henkilökuntaa ja jälleenmyyjien edustajia.

Fiat Doblòa myydään sekä tavara-autona että henkilöiden kuljetukseen tarkoitettuna tila-autona 80 maassa ympäri maailmaa.

Uusi Fiat Doblò

Uusi Fiat Doblò eroaa täysin nykyisestä, jo miljoona kappaletta myyneestä Doblò-mallista. Itse asiassa kyseessä on aivan uusi automalli. Siinä missä nykyinen Doblò on tarjonnut lähinnä tilaa tavarankuljetukseen, tarjoaa uusi Doblò-malli entistä enemmän mukavuutta ja tilaa paitsi lastattaville tavaroille, myös ihmisille. Doblò muuntuu peräti 370 eri vaihtoehdoksi! Nykyinen Doblò on näppärä ja lukuisia asiakkaita uskollisesti palvellut perinteinen tavara-auto, kun taas uusi Doblò rakentuu aivan uudelle ajatukselle: se on mukava, tilava ja muunneltava. Se on turvallinen ja taloudellinen. Se rakentuu ennemminkin henkilöautoajatuksen kuin tavara-autoajatuksen pohjalle. Siitä on molemmiksi. Doblò on tupla.

Uudesta lähestymistavasta huolimatta on Fiat Doblòn tavara-autoversio yhtä toimiva ja suorituskykyinen kuin mihin Fiat tavara-autojen kohdalla on totuttu. Se tarjoaa aiempaa Doblòa suuremman lastausalueen, johon ei jää hukkatilaa sen selkeän muodon ansiosta. Lastaus ja purkaminen on helppoa liukuvien sivuovien ja suurten takaovien ansiosta. Luvut puhuvat puolestaan:

Uusi Fiat Doblò lanseerataan Suomessa syyskuussa ja se on saatavana niin henkilöauto- kuin tavara-autoversionakin, joko 5- tai 7-paikkaisena.