Aro Vehicle Logistics Oy:n liiketoiminta siirtyy SE Mäkiselle

02.06.2015 (Tulosta)

SE Mäkinen Logistics Oy ja Aro Vehicle Logistics Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Aro Vehicle Logisticsin liiketoiminta siirtyy SE Mäkiselle 15.6.2015.

Sopimuksen myötä SE Mäkiselle siirtyvät liiketoiminnan lisäksi Hangossa sijaitseva kiinteistö ja käyttöomaisuus. Henkilökunta siirtyy SE Mäkisen palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Järjestelyllä mahdollistetaan toimintojen ja palvelutuotannon kitkaton siirtyminen.

”Aro Vehicle Logisticsin ja SE Mäkisen toimintojen integraatio luo laajan joukon mahdollisuuksia yhteiselle kehittymiselle tulevaisuudessa. Laajempi yhdistetty vastuu jakelutiestä myös vastaa aiempaa paremmin jo realisoituneeseen toimintaympäristön muutokseen ja asiakkaiden vaatimuksiin. Olemme innoissamme saadessamme mahdollisuuden tämän työn edistämiseen”, SE Mäkinen Logisticsin toimitusjohtaja Iiro Mäkinen toteaa.

SE Mäkinen on vuonna 1952 perustettu, Suomessa ja Baltian maissa toimiva, autologistiikkaan erikoistunut perheyritys. Yhtiön toimipaikat sijaitsevat Hangossa, Vantaalla, Turussa, Kotkassa ja Paldiskissa , ja se tarjoaa palveluita tullauksesta ja maahantulotarkastuksista varastointiin ja kuljetukseen. Hangossa yrityksellä ei aiemmin ole ollut maahantulokunnostus- ja varustelutoimintaa.

”Aro Vehicle Logisticsista tulee liiketoimintakaupan myötä osa yhtiötä, jolle logistiikka on pääliiketoimintaa ja joka antaa nykyistä paremmat mahdollisuudet kehittää yksikön toimintaa”, Aro Vehicle Logisticsin toimitusjohtaja Ari Koskinen toteaa.

Lisätietoja:

Aro Vehicle Logistics Oy, Toimitusjohtaja Ari Koskinen, 040 504 4225

SE Mäkinen Logistics Oy, Toimitusjohtaja Iiro Mäkinen, 040 594 9572