Nouseva Kyky -kiertopalkinto Tino Peltolalle

23.03.2023 (Tulosta)

Ford Old Member Club, joka koostuu Ford-organisaation ansioituneista senioreista, palkitsee vuosittain yhden tuoreen Ford-myyntitiimin jäsenen Nouseva Kyky -palkinnolla ja stipendillä. Valinta tehtiin perinteisesti yhteistyössä Oy Ford Ab:n kanssa vuoden 2022 tulosten perusteella.

Valinta osui jo neljännen kerran Autokeskuksen myyjään, ja tänä vuonna palkinnon nappasi Autokeskus Konalan automyyjä Tino Peltola. Tino aloitti automyyjän uransa vuonna 2021 Ford Trainee -koulutusohjelman kautta, ja hänen koulutuksensa painopistealueena oli hyötyajoneuvomyynti. Tuloksia myynnistä onkin jo ehtinyt kertyä, vuonna 2022 hän myi yli 100 autoa!

Nouseva Kyky -kiertopalkinto ja stipendi luovutettiin Tinolle Konalassa 15.3.2023. Palkinnon luovuttivat Old Member Clubin puolesta Kaj Dahlman ja Juha Sandell. Lämpimät onnittelut hienosta saavutuksesta!

Palkinto jaettiin 22. kerran ja viimeksi sen vastaanotti vuonna 2022 Autokeskuksen Teemu Jokinen. Vuonna 2017 jalustaan kaiverrettiin Lauri Turusen nimi, ja vuonna 2013 Teppo Särmäkari oli palkinnon vastaanottajana.