Autokeskus Airport Vantaalla aloittaa Kia- ja Mitsubishi-merkkien myynnin ja huollon

05.07.2023 (Tulosta)

Astara Finland ja Autokeskus tiivistävät yhteistyötään pääkaupunkiseudulla. Heinäkuussa voimaan astuva sopimus vahvistaa Autokeskuksen ja Astara Finlandin yhteistyötä. Autokeskus on toiminut vuodesta 2019 lähtien Kian jälleenmyyjänä Konalassa.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Autokeskuksen kanssa Helsingissä. Autokeskuksella on Helsingissä ja Vantaalla modernit autotalot tärkeimpien väylien varrella. Laajennamme yhteistyötä Autokeskuksen kanssa osana Astaran verkostostrategiaa”, kertoo Astara Finlandin toimitusjohtaja Miska Tammelin. 

Kian ja Mitsubishin menestys on perustunut Suomessa sitoutuneeseen jälleenmyyjäverkostoon, maahantuonnin ammattitaitoiseen organisaatioon sekä merkkien sähköiseen mallistoon. Kia oli viime vuonna Suomen kolmanneksi myydyin automerkki 8,6 prosentin markkinaosuudellaan. Merkin sähköinen mallisto on saanut tunnustusta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Toisen sukupolven Kia Niro voitti arvostetun Vuoden Auto Suomessa 2023 -palkinnon. EV6-malli valittiin Euroopassa vuoden autoksi viime vuonna. Lisäksi Kia on esittelemässä tänä vuonna Suomessa täysin uuden EV9-sähköauton, joka on samalla merkin uusi lippulaivamalli.