Uutisarkisto

Harrison Fordin menopelinä Chrysler 300C

25.04.2006 (Tulosta)

Kesäkuun toinen päivä Suomen ensi-iltansa saavan "Palomuuri"  –nimisen (Firewall) toimintatrillerin pääosassa nähdään Harrison Ford.

Ford esittää Richard Loncrainen ohjaamassa elokuvassa Jack Stanfield –nimistä tietoturvan ammattilaista, joka työskentelee Seattlessa Landrock Pacific Bankin palveluksessa. Stanfield on kehittänyt pankille alansa parhaan ja murtovarmimman tietokonejärjestelmän. Erilaiset palomuurit ja lukuisat salasanat suojaavat rahavirtoja hakkereiden jatkuvilta ja yhä ovelammilta hyökkäyksiltä. Stanfieldin luomuksella on kuitenkin yksi heikko kohta, jota hän ei ole ottanut huomioon: Stanfield itse. Häikäilemätön ja kekseliäs varas Bill Cox (Paul Bettany) osaa käyttää tätä hyväkseen. Hän ottaa Stanfieldin vaimon Bethin (Virginia Madsen) ja lapset panttivangeiksi pakottaen Stanfieldin varastamaan 100 miljoonaa dollaria työnantajaltaan Landrock Pacific Bankilta.

Stanfieldille on ehtinyt kertya varallisuutta asemansa ja maineensa ansiosta. Hän asuu perheensä kanssa kauniissa talossa arvokkaalla merenranta-alueella. Kulkuneuvona hänellä on arvolleen sopivasti ylellinen Chrysler 300C, joka allaan Stanfield käy taisteluun saadakseen perheensä takaisin.

Chrysler 300C on Amerikan suosituimpia automalleja. 300C tyypillisenä amerikkalaisen muotoilun tuotteena sopii erinomaisesti elokuvan ympäristöön. Eikä auto ole vieras suomalaisellekaan yleisölle – 300C:tä on mahdotonta sekoittaa mihinkään toiseen autoon. Näyttävä etumaski, voimakas profiili ja 18-tuumaiset renkaat tekevät siitä erottamattomasti Chrysler 300C:n – auton vailla kilpailijaa.


 


Liitteet:


27.93kB