Uutisarkisto

Uusi Chrysler Grand Voyager - ylellistä matkustamista

22.01.2008 (Tulosta)

Viidennen sukupolven uudessa Chrysler Grand Voyagerissa on entistä nykyaikaisempi ulkokuori sekä aiempaakin kekseliäämmät ja käytännöllisemmät sisätilat. Kun tähän lisätään kattava turvavarustelu sekä vertaansa vailla olevat viihdeominaisuudet, voidaan puhua jo pyörillä kulkevasta koko perheen olohuoneesta. 35 täysin uutta tai paranneltua ominaisuutta ovat jälleen kerran osoitus Chryslerin innovatiivisuudesta.

Uuden kuusivaihteisen automaattivaihteiston sekä uusien moottorivaihtoehtojen lisäksi Chrysler Grand Voyager on myös saanut lisää pituutta ja leveyttä.

Uudesta Chrysler Grand Voyagerista löytyy luonteva paikka kaikelle sille, mitä perhe pyörien päällä saattaa tarvita. Säilytystilaa on runsaasti. Yksityiskohdista mainittakoon toisen penkkirivin sivutaskut, joihin voi helposti sujauttaa iPodin, elektroniikkapelin tai juomatölkin.

Monikäyttöinen Stow ’N Go™ -istuinjärjestelmä on edelleen vakiona. Keski- ja takarivin istuimet kääntyvät helposti ja siististi lattiatason sisään. Näin käytettävissä on avaruutta, runsaasti sisätilaa ja kuljetuskapasiteettia isojakin tavaroita varten. Ja sama kääntäen: kun istuimet ovat käytössä, on lattiatason alla kannellista, katseilta piilossa olevaa tavaratilaa yhtä paljon kuin tavallisessa perheautossa.

Tavaratilaa uudessa Chrysler Grand Voyagerissa on 638 litraa istuinten ollessa perusasennossa. Taittamalla kolmannen penkkirivin istuimet kasvaa tavaratila 1936 litraan. Enimmillään tavaratilaa on jopa 3296 litraa.

Matkalla lasten kanssa? Kitinää takapenkillä? Nyt ne voi unohtaa. Chrysler Grand Voyagerilla matka taittuu mukavasti. Taaperot vaientaa saatavilla oleva kaksois-DVD-järjestelmä, joka pystyy toistamaan kahta eri ohjelmaa samaan aikaan. Kahdeksantuumaiset näytöt sijaitsevat toisella ja kolmannella istuinrivillä. Saatavilla on lisäksi MyGIG™ -multimediajärjestelmä, joka sisältää CD-/DVD-/MP3-soittimen, kosketusnäytön sekä navigaatiojärjestelmän. Toisella penkkirivillä on myös kaksi 12 V virranlähdettä sekä pään yläpuolelle sijoitettu konsoli, jonne kuulokkeet on helppo säilöä silloin, kun niitä ei tarvita.

Muita matkustamista helpottavia mukavuusominaisuuksia ovat mm. lämmitetyt ensimmäisen ja toisen penkkirivin istuimet, antistaattinen likaa ja hajuja hylkivä Yes Essentials® -kangasverhoilu, mukinpidikkeet, irrotettava ja ladattava taskulamppu, sähköiset lasinnostimet, sähköiset liukuovet, sähkötoiminen takaluukku, jonka ohjain on kaukosäätimessä, LED-lukuvalot, karttavalot, Ambient-sisävalaistus sekä 3-zone –ilmastointijärjestelmä.

Mallisto ja moottorivaihtoehdot

Uusi Chrysler Grand Voyager on saatavana kolmena eri mallivaihtoehtona: LX, Touring tai Limited. Moottorivaihtoehtoina ovat uusi 3.8 V6 bensiinimoottori, joka tuottaa 193 hv sekä 305 Nm väännön sekä Dodge Nitrosta ja Jeep Wranglerista tuttu 2.8 CRD-dieselmoottori. Dieselmoottori tuottaa 163 hv sekä 360 Nm väännön.

Katso tästä vakiovarusteet

Katso tästä valinnaisvarusteet

Turvallista matkaa

Perheautossa, jos missä, turvallisuus näyttelee merkittävää roolia. Uuden Chrysler Grand Voyagerin turvavarusteisiin kuuluvat mm. ESP-ajonhallintajärjestelmä vetoluistonestolla, hätäjarrutehostin, LATCH lastenistuinten kiinnikkeet, sivuturvatyynyt etuistuimissa sekä sivuturvaverhot kaikilla matkustajariveillä. Lisämielenrauhaa tarjoavat monet saatavilla olevat innovaatiot, kuten ParkView™ -peruutuskamera, ParkSense® -peruutustutka ja ksenon kaasupurkausajovalot.

Lue koko lehdistötiedote tästä.