Uutisarkisto

Dodge Journey -mallistoon bensiinimoottorit

12.12.2008 (Tulosta)

Käytännöllisistä ja toimivista tilaratkaisuista kiitetty Journey saa kahden litran dieselmoottorin rinnalle kaksi bensiinimoottoria

Pienemmän nelisylinterisen rivimoottorin iskutilavuus on 2,4 litraa. Varmatoiminen ja hiljainen moottori tarjoaa 125 kilowatin (170 hv) tehon, joka yhdistettynä viisivaihteiseen käsivalintaiseen vaihteistoon takaa vaivattoman liikkumisen.

Mallisarjan lippulaivaksi nousee uusi Journey 2.7 V6. Mallimerkintä kertoo sylinterien lukumäärän ja moottorin rakenteen. Moottori kehittää 136 kilowatin (185 hv) voiman, joka johdetaan etupyörille vakiovarusteisiin kuuluvan kuusivaihteisen automaattivaihteiston kautta. Erittäin pehmeästi vaihtavan automaatin ansiosta ajaminen on helppoa ja miellyttävää.

Perheen aktiviteetit tarvitsevat tilansa ja juuri sitä Dodge Journey tarjoaa järkevässä muodossa. Ajamisesta nauttimisen ei tarvitse loppua tilavan auton hankkimiseen, mistä Dodge Journey on oivallinen esimerkki. Journey taipuu suuriinkin tavarankuljetustarpeisiin tilojen esimerkillisen toimivuuden ansiosta.

Bensiinikäyttöiset Journeyt ovat nyt myynnissä ja niiden hinnat alkavat 28 990 eurosta (2.4 M5 SXT). Seitsenpaikkaisuuden lisähinta on molempien moottoreiden yhteydessä 1800 euroa.

Hinnasto ja lisätietoja osoitteessa: http://www.dodge.fi/mallisto/journey/hinnasto/

Lue koko lehdistötiedote täältä.