Uutisarkisto

Alfa Romeo rata-autoilun SM-sarjan yhteistyökumppaniksi

29.03.2011 (Tulosta)

Rata-autoilun SM -sarjan ja Alfa Romeon tuore yhteistyö nostaa persoonallisen autourheilulegendan valokiilaan ja on samalla mainio kunnianosoitus rata-ajojen perinteille. 101-vuotias Alfa Romeo on menestynyt rata-autoilussa Formula Ykkösistä WTCC MM-sarjaan ja sponsoroinut monia kansainvälisiä moottoriurheilun arvosarjoja. Yhteistyösopimuksen puitteissa urheilulliset ja turvalliset Alfa Romeot tulevat näkymään SM-sarjan ajoissa monella tavalla.

Rata-autoilun SM -sarjan yhteistyökumppanuuden yhtenä tavoitteena on tuoda Alfa Romeon maineikas historia ja menestyvä nykypäivä tutuksi kaikille moottoriurheilijoille ja moottoriurheilua seuraaville. Yhteistyön synergiaa löytyy sekä markkinoinnista, että asiakaspinnasta.

"Alfa Romeon tuleminen Rata-SM -sarjan yhteistyökumppaniksi on luontevaa, koska merkillä on nykyisen sporttisen mallistonsa lisäksi urheilullinen historia”, kertooPole Position Oy Ltd:n toimitusjohtaja Martti Huttunen. ”Rata-autoilun SM-sarjalla ja sen kumppaneilla on yhteinen markkinoinnin kohderyhmä ja siten paljon yhteistyömahdollisuuksia. Uudistunut Rata-SM Motor Forum -konsepti MTV3:lla ja MAX:illa tuo tapahtumiin varmasti lisää yleisöä ja näkyvyyttä."

Alfa Romeon maahantuojan AutoFennican autoyksikön osastopäällikkö Timo Kokkonen uskoo yhteistyön lisäävän hyvässä kasvuvauhdissa olevan Alfa Romeon tunnettuutta sporttisuutta arvostavien autoilijoiden parissa. Erityisesti uuden Giuliettan myynti kasvaa huimaa vauhtia, kuten perinteikkäälle urheiluautomerkille sopiikin. AutoFennican tuotepäällikkö Tomi Kari puolestaan näkee yhteistyön tuovan mielenkiintoisia b2b-markkinointimahdollisuuksia Rata SM -tapahtumien yhteydessä.

Sähäkät Alfa Romeot pitävät osaltaan huolen mm. Rata-SM -ajojen turvallisuudesta. SM-ratasarjan virallisena safety car:ina nähdään tänä ja ensi vuonna itseoikeutetusti Alfa Romeo Giulietta 170hv Multiair – luokkansa turvallisin koskaan testattu auto. MultiAir on myös palkittu vuonna 2010 maailman parhaana moottorina. SM-ratasarjan ajoissa tilavan ja taloudellisen kaunottaren voi nyt nähdä tositoimissa. SM-ratasarjan medical car:ina nähdään Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.8 TBI-moottorilla varustettuna.