Uutisarkisto

Jokereilla ja Autokeskus Oy:llä 10 yhteistä vuotta

17.06.2011 (Tulosta)

Autokeskus Oy ja Helsingin Jokerit -jääkiekkojoukkue ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2011-2012. Tuleva kausi on juhlakausi, sillä kyseessä on kymmenes peräkkäinen yhteistyövuosi. Juhlavuoden kunniaksi Autokeskuksen nimikkopelaaja on joukkueen tuore vahvistus John Klingberg, jonka pelinumero on tietenkin 10!

Nyt allekirjoitetun sopimuksen ja Peugeotia maahantuovan Maan Auto Oy:n tuen myötä Jokereiden SM-liigajoukkue saa käyttöönsä Peugeot-merkkiset autot.

"Jokereiden ja Autokeskus Oy:n pitkä ja edelleen jatkuva yhteistyö perustuu hyvään ja molempia kumppaneita tyydyttävään yhteiseen tekemiseen", Autokeskuksen yritysmyyntijohtaja Timo Takkinen toteaa. "Yhteistyön myötä Autokeskus on aktiivisesti mukana Jokerien järjestämissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Tämä verkottumismahdollisuus on yksi erittäin merkittävä osa yhteistyötä", Takkinen jatkaa.

Jokeri-organisaatio pyrkii aktiivisesti liittämään kaikkia joukkueen kanssa yhteistyössä olevia yrityksiä yhteistyöhön keskenään. Lisäksi Suomen parhaan jääkiekkoareenan loistavat puitteet mahdollistavat ensiluokkaisten asiakastapahtumien järjestämisen.