Uutisarkisto

Autopale Oy aloittaa valtuutettuna Fiat- ja Alfa Romeo -huoltona

26.03.2012 (Tulosta)

Fiat- ja Alfa Romeo -palveluverkosto laajenee.

Autopale Oy ja Aro-Yhtymään kuuluva AutoFennica Oy ovat sopineet Fiat henkilö- ja hyötyajoneuvojen sekä Alfa Romeo -henkilöautojen huoltotoiminnan aloittamisesta Jyväskylässä.

Uudet huoltotoiminnot käynnistyvät nykyisissä toimitiloissa Vasarakadulla. Autopalen laajaan palveluvalikoimaan kuuluu huolto- ja varaosapalvelujen lisäksi mm. peltikorjaamo ja maalaamo sekä sijaisautopalvelu.

AutoFennican jälkimarkkinointiyksikön johtaja Tapio Tuomioksa on mielissään yhteistyön syvenemisestä Autopalen kanssa: ”Autopale on AutoFennican ja sen emoyhtiö Aro-Yhtymän pitkäaikainen sopimuskumppani – yhteistyö Autopalen kanssa on alkanut jo 1960-luvulla.” Tuomioksa kertoo, että Autopale toimii myös valtuutettuna Chrysler-, Jeep- ja Dodge-huoltona. ”Uskomme, että asemamme Jyväskylän talousalueella vahvistuu Autopalen aloittaessa myös Fiat- ja Alfa Romeo -huoltona”, Tuomioksa jatkaa.

Myös Autopalessa ollaan tyytyväisiä yhteistyön laajenemiseen. Jälkimarkkinointipäällikkö Pete Rossin mukaan Jyväskylässä panostetaan etenkin asiakaspalvelun laatuun. ”Meillä on pitkäaikainen kokemus Chrysler-, Jeep- ja Dodge-autojen huoltotoiminnasta. Asiakkaamme ovat arvostaneet paitsi ammattitaitoista työtämme, myös sitä korkeaa asiakaspalvelun laatua, jota olemme pyrkineet heille tarjoamaan”, Rossi kertoo ja toivottaa samalla uudet Fiat- ja Alfa Romeo -asiakkaat tervetulleiksi.

Autopalen huolto palvelee osoitteessa Vasarakatu 5, 40320 Jyväskylä seuraavasti:

Huolto arkisin klo 8-16.30, puh. 040 7106 310, huolto@autopale.fi

Peltikorjaamo arkisin klo 8-16, puh. 040 7106 310, pelti@autopale.fi

Varaosat arkisin klo 8-17, puh. 040 7106 311, varaosat@autopale.fi

 

AutoFennica Oy

AutoFennica Oy tuo maahan Fiat-, Alfa Romeo-, Lancia- ja Jeep-autoja sekä niihin liittyviä varaosia, lisävarusteita ja tarvikkeita. Lisäksi yhtiö tuo maahan Chrysler- ja Dodge-autojen lisävarusteita ja tarvikkeita sekä antaa kaikkiin edellä mainittuihin tuotteisiin liittyvää teknistä neuvontaa ja vastaa valtuutettujen merkkihuoltojen koulutuksesta. AutoFennica on Aro-Yhtymä Oy:n omistama tytäryritys.

Fiat

Fiat S.p.A. on Italian suurin teollisuusyritys ja yksi eurooppalaisen autoteollisuuden perustajista. Muun muassa dieseltekniikan mullistanut Common Rail -yhteispaineruiskutus kehitettiin kaupalliseksi sovellukseksi Fiatin tutkimuskeskuksessa. Siihen verrattavissa oleva bensiinimoottoriuudistus, Multiair, valittiin vuoden 2010 parhaaksi uudeksi moottoriksi ja on saatavissa Fiat- ja Alfa Romeo -autoihin. Multiair lisää moottorin suorituskykyä ja vähentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä. Autoalan markkinatutkimuksiin erikoistuneen Jaton mukaan Fiat on Euroopan puhtain merkki, kun mittarina käytetään hiilidioksidipäästöjä.