Uutisarkisto

Fiat 500 kurvaa Fashion Villageen

02.08.2012 (Tulosta)

Italialaisen automuotoilun helmi Fiat 500 parkkeeraa suomalaista muotia ja muotoilua esittelevään Fashion Village -tapahtumaan koko tapahtuman ajaksi 4. – 18.8.

Tapahtuma, joka on osa Helsinki World Design Capital -vuotta, kerää suomalaisen muotisuunnittelun huiput 15 päivän ulkoilmatapahtumaan moderniin, raikkaaseen ja kutsuvaan ympäristöön Helsingin Senaatintorille.

Senaatintorilla voi nauttia rennosta ilmapiiristä, tehdä ostoksia ja osallistua muoti-, kauneus- ja lifestyle-erikoistapahtumiin. Vuorovaikutteiset tapahtumat esittelevät modernia suomalaisuutta ja huolellisesti valikoituja edistyksellisiä tuotemerkkejä.

Karkkimaisen kaunis Fiat 500 tarjoaa herkullisia ulkovärivaihtoehtoja, kolme eri varustelutasoa sekä lukuisia tapoja tehdä viissatasesta juuri käyttäjänsä näköisen auton. Se on aidosti moderni retroauto, joka jatkaa Fiatin pitkää historiaa trendikkään pikkuauton luojana - juontaahan se juurensa suoraan 1930-luvun sympaattisesta Topolinosta, joka oli aikansa suosituin pikkuauto ja jota myytiin yli puoli miljoonaa kappaletta.

Cinquecentoon voi tutustua tapahtuman aukioloaikoina päivittäin. Lauantain 11.8. Beauty-tapahtuman yhteydessä kävijöillä on mahdollisuus valokuvauttaa itsensä yllättävässä ympäristössä!

http://www.fiat.fi/mallisto/500/

https://www.facebook.com/HelFwrdFashionVillage