Uutisarkisto

Autokeskus on uusi Ford-jälleenmyyjä

15.04.2013 (Tulosta)

Autokeskus Oy on solminut Oy Ford Ab:n kanssa Ford-henkilö- ja hyötyajoneuvojen jälleenmyyjäsopimuksen. Uuden sopimuksen myötä Autokeskus aloittaa Ford-automyynnin ja -huollon Konalan toimipisteessä kesäkuun 2013 aikana. Uuden Ford-myymälän sijoitamme Konalan autotaloon.

Tämä sopimus Fordin kanssa on Autokeskukselle erittäin merkityksellinen. Ford on täyden malliston automerkki, ja sen asema Suomen automarkkinoilla on erittäin vahva. Uusi merkki tuo Autokeskukselle tarvittavaa lisävolyymiä ja työkaluja kannattavuuden parantamiseen. Fordin saaminen Autokeskuksen merkkivalikoimaan on selkeä luottamuksen osoitus Autokeskuksen toimintaa kohtaan ja tärkeä askel kohti kannattavaa kasvua.

Haluamme palvella kaikkia Ford-asiakkaita heti alusta lähtien mahdollisimman avoimesti ja ajankohtaisesti. Siksi olemmekin avanneet blogisivuston, jossa kerromme Konalan toimipisteemme Ford-asiakaspalvelutilojen, myymälän ja muiden toimintojen kehitysvaiheista ja informoimme aina, kun meillä on jotain Ford-asiakkaiden kannalta tärkeää kerrottavaa.

Seuraa blogiamme osoitteessa www.autokeskus.fi/rakennamme niin pysyt ajantasalla Autokeskuksen Ford-toiminnan aloituksesta.