Uutisarkisto

Autokeskus 24H Maratonin aikana auton voi tuoda huoltoon myös yöllä

04.04.2018 (Tulosta)

Autokeskus Konala järjestää 6.-7.4.2018 Autokeskus 24H Maratonin. Tapahtuma alkaa perjantaina klo 16, ja sekä automyymälä että huolto ovat avoinna 24 tunnin ajan.

”Idea lähti automyyjiltä”, Autokeskus Konalan autotalonjohtaja Ari Koskinen kertoo. ”Ainakaan tiedossamme ei ole, että muut autokauppiaat olisivat kokeilleet pitää liikkeitään auki yötä myöten, vaikka iltamyyntejä jotkut ovat järjestäneet”, hän jatkaa.

Koskinen odottaa maratonyötä mielenkiinnolla: ”Tapahtuma on meillekin testiluonteinen kokeilu. Katsotaan, miten asiakkaat innostuvat poikkeuksellisista aukioloajoista. Verkossahan asiakkaat ovat datan mukaan liikkeellä useinkin myös yöaikaan, eli sinänsä aihepiiri näyttäisi kiinnostavan niin sanottujen virka-aikojen ulkopuolella.”

Tapahtuman aikana sekä tuotteista että palveluista on erikoistarjouksia. Osa on voimassa 24 tuntia, osa taas ainoastaan tiettyinä kellonaikoina. Esimerkiksi autohuollon palveluita voi yön tunteina saada merkittävästi alemmilla hinnoilla kuin normaaleina päiväaikoina. Rengaspalvelu päivystää läpi yön, joten illan myöhäiselokuvien jälkeen voi vielä käydä hyödyntämässä pikkutuntien edullisia renkaanvaihtoja henkilöautoihin ilman ajanvarausta. Myös automyynnissä on erityisiä tarjouksia yökyöpeleille, ja osa vaihtoautoista myydään tarjouskaupalla niin, että tietty erä autoja tulee myyntiin aina tietyllä kellonlyömällä.

Autokeskus Konala paljastaa tarjouksia vähitellen tämän viikon aikana osoitteessa autokeskus.fi/24hmaraton, ja viimeiset tarjoukset avataan nähtäville perjantaina 6.4. aamulla.

 

Autokeskus Konala palvelee Helsingissä osoitteessa Ristipellontie 1-7. Autokeskuksen muut toimipaikat eivät ole mukana 24H Maratonissa.