Uutisarkisto

Autokeskus avaa Toyota Willa -toimipisteen Hyvinkäälle

19.06.2019 (Tulosta)

Autokeskus Oy ja Toyota Auto Finland Oy ovat solmineet sopimuksen Toyota-henkilö- ja hyötyajoneuvojen jälleenmyynnistä ja huollosta Hämeenlinnan ja Hyvinkään alueilla. Uuden sopimuksen myötä Autokeskus aloittaa Toyota-automyynnin ja -huollon Hyvinkäällä syksyllä 2019 ja Hämeenlinnassa vuoden 2020 kuluessa.

 

Yhteistyösopimus tuo mukanaan uutta niin sopimuksen osapuolille, kuin myös markkina-alueen Toyota-asiakkaille. Samalla, kun se käynnistää Autokeskuksen ja Toyotan välillä ensimmäistä kertaa yhteistyön, sen yhteydessä toteutetaan Hyvinkään alueelle uusia toimintamalleja. Näihin lukeutuvat mm. Hyvinkään keskustassa sijaitsevaan Willa-kauppakeskukseen syksyllä 2019 avautuva ja Toyota Willa -nimellä kulkeva myymälä, sekä sen läheisyyteen erikseen Hyvinkäälle sijoittuva Autokeskus Oy:n Toyota-korjaamopiste. Hyvinkään alueen Toyota asiakkaille asiointi niin automyynnin kuin huollon parissa on jatkossa helppoa Toyota Willassa, jossa autoasiat hoituvat samalla kertaa vaikkapa päivittäistavarahankintojen yhteydessä.

”Haluamme tehdä autoasioiden hoitamisen vaivattomaksi uudessa Toyota Willa -toimipisteessämme. Emmehän me autoja kauppakeskuksessa huolla, mutta asiakkaille tärkeämpää on, missä ja milloin voi asioida kanssamme, kuin missä auto varsinaisesti nostetaan nosturille. Me hoidamme auton eteenpäin Toyota-standardien mukaiselle korjaamollemme, ja kun auto on valmis, tuomme sen takaisin Willaan odottamaan omistajaansa”, Autokeskuksen toimitusjohtaja Karri Koskinen kertoo.

Autokeskuksella ei aiemmin ole ollut toimipaikkaa Hyvinkäällä, joten kyse on myös uudesta maantieteellisestä aluevaltauksesta.

”Tämä on mielenkiintoinen pelin avaus monellakin tapaa. Tulemme uudelle markkina-alueelle uudenlaisella palvelukonseptilla ja samalla aloitamme yhteistyön uuden päämiehen kanssa”, Karri Koskinen kuvailee. ”Tositoimiin pääsemme syksyllä, jolloin käynnistämme Toyota-myynnin ja -huollon Hyvinkäällä.”

”Olemme iloisia saadessamme käynnistää yhteistyön Autokeskuksen kanssa. Uskomme, että sen avulla voimme tarjota Toyota-asiakkaille erinomaiset myynti- ja korjaamopalvelut niin Hyvinkäällä kuin Hämeenlinnassakin. Mikä mielenkiintoisinta, Toyota Willa -toimipisteen avulla pääsemme tarjoamaan myös sellaisia palvelumalleja, joita nykypäivän joustavuutta arvostavat asiakkaat arvostavat”, Toyota Auto Finland Oy:n toimitusjohtaja Kari Skogster toteaa.

Toyota on Suomen suosituin automerkki, jota palvelee maan kattavin jälleenmyynti ja korjaamoverkosto.

Autokeskus Oy on täyden palvelun autokauppaketju, joka työllistää noin 500 autoalan ammattilaista. Yrityksen omistaa suomalainen perheyritys Aro-Yhtymä Oy, joka on yksi maamme merkittävimmistä autoalan toimijoista. Autokeskus myy vuosittain noin 17000 uutta ja käytettyä autoa.