Fiat Doblò Natural Power tulee Suomeen

29.06.2011 (Tulosta)

Uuden Fiat Doblòn Natural Power -versio alentaa ajokustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä isolle autolle sopivalla tavalla. Maakaasulla ja bensiinillä toimiva 1,4-litrainen 16V-moottori kuuluu uuteen T-jet -turbomoottorisarjaan, jossa yksinkertaiseen rakenteeseen on paketoitu vankka ja luotettava suorituskyky. Toisistaan riippumattomien polttoainejärjestelmien suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollisimman vähäinen ympäristökuormitus.

Auton ensisijainen polttoaine on maakaasu. Käynnistettäessä moottori käyttää bensiiniä, josta siirrytään automaattisesti heti maakaasuun. Näin järjestelmä toimii tehokkaasti, ja bensiiniä kuluu vain käynnistykseen tai tilapäiseen käyttöön, kun kaasu on loppumassa. Ajaja voi halutessaan vaihtaa polttoaineen bensiiniin ajon aikana yksinkertaisesti nappia painamalla.

Kaupunkiliikenteessä tilava, jopa 7-paikkainen auto, on ketterä ja pitkän matkan ajossa loistava, ja silti molemmissa tapauksissa käyttökustannuksiltaan edullinen. Ympäristöä ajattelevalle Doblò Natural Power on luonteva ja tehokkaasti toimiva ratkaisu.

Lue koko lehdistötiedote täältä.